SAYFALAR

26 Kasım 2021 Cuma

ENTERESAN ÖLÜMLER

Ülkemizde meydana gelen ve bazıları Guiness Rekorlar kitabında yerini alan enteresan ölüm olayları;

1. İstanbul-Dudullu'da bir köy nişanı töreninde Balkona 50 kişinin çıkması neticesinde balkon çökmesi ve meydana gelen toplu ölüm olayı.

2. TEM'de seyreden araçtaki 5 kişinin, radyoda kolbastı çalınca, Adapazarı-Hendek te aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlamaları neticesinde üçünün de ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü.

3. Rize-Ardeşen Tunca Köyün de elektrik direğine yaslanıp ayakkabısındaki taşı çıkarmak için ayağını silkeleyen kişiyi, elektrik çarptığını sanan bir başka kişi, akımdan kurtarmak amacıyla ayaklarını sallayan kişinin kafasına kürekle vurup öldürmesi.

4. İstanbul - Sultanbeyli de midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için odaya sıkar gibi ağzına Sheltox isimli böcek ilacını sıkması ve sinekten beter ölümü.

5. Kocaeli de mühendisin kontrol için geminin buhar kazanına girdiği sırada, bundan habersiz bir gemi personelinin kapağı kapatması ve geminin sefere çıkmasıyla mühendisin ölümü.

6. Konya da aynı iş yerinde biri gündüz biri de gece vardiyasında çalışan baba ve oğlun motosikletle biri eve, biri işe giderken, sert bir virajda karşılaşıp birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri.

7. Nüfus sayımı nedeniyle kendisinden başka kimsenin bulunmadığı Gebze TEM otoyolunda seyrederken, sayım görevlisinin bariyerlere çarparak ölümü.

8. Karabük Demir-Çelik Fabrikasında 600 tonluk pres makinesinin arasından emekleyerek geçen işçinin, 2450 santigratlık fırından sigarasını yakmaya çalışırken yanarak can vermesi.

9. Erzurum da tıraş ederken berberin, rahatlatır diye boynunu aniden sağa sola çevirme hareketi sonucu küt diye boynu kırılan müşterinin koltukta can vermesi.

10. Bodrum-Yalıkavak ta bir vatandaşın yatağındaki tahta kurusunu öldürmek için yaptığı ilaçlamadan sonra uykuya dalınca, tahta kurularıyla birlikte zehirlenip ölmesi.

11. Rize de yanan bir evin çatısında bulunan kişiye, aşağıdan ip atıp, ipi beline bağlayan adamı yangından kurtarmak için aşağı çekerek, orada yere çakılması ve ölmesi.

12. Adana da klüpte poker oynayan dört kişinin restleşmesi sonucu, kayıp edenlerden birinin oturduğu sandalyede, oturur vaziyette kalp krizi geçirip ölmesi.

13. Adana da birbirlerine beş metre mesafeden karşıberi ateş eden iki  kişinin, aynı anda ve aynı yerde birlikte ölmeleri.

14. Elaziğ'ın Sivrice İlçesi'nde boğazına kaçan sineği öldürmek için tarım ilacı içen ve 16 gün yoğun bakımda tedavi gören 65 yaşındaki Aydın Kıyak ise hayata döndürüldü


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder