SAYFALAR

21 Eylül 2015 Pazartesi

DEVAM ET

Temel eski bir BMC kamyonu kullanmaktadır. Yolda giderken kamyon kırmızı ışık ta duramaz, önünde duran son model BMW arabaya gider arkadan bindirir.

Adam hemen arabadan atlar, Temel'i dövecek. Temel yalvarır; "Ne olur ağabey bir seferlik af et. Sen zengin adamsın seni etkilemez ama ben ömür boyu çalışsam ödeyemem." diye. BMW ci adam da Temel'e acır ve affeder. Yollarına devam ederler.

İleride yine kırmızı ışık yanar ve Temel kamyonu durduramaz aynı BMW ye yine arkadan güm diye bir daha çarpar.

Temel yine adama "Aman abi, yine arabana çarpabildim. Sen büyük adamsın ne olur beni affet. Zaten araban da daha önceden hasarlıydı, sadece hasar biraz daha büyüdü o kadar. Ne olur beni tekrar bağışla." diye yine yalvarır.

BMW ci çok kızar ama Temel'in yalvarmalarına acır ve yine af eder. "Tamam bir daha gözüme görünme bas git." der ve yollarına devam ederler.

Zaman sonra ilerde yine kırmızı ışık yanar. Aynı BMW kırmızı ışıkta durur. Arkadan 'Güm' diye bir ses gelir. Yine aynı BMW ye arkadan çarpmışlar. BMW ci hemen arabadan atlar. Bu sefer Temel kamyondan aşağı hiç inmez. Kafasını camdan çıkarır ve adama doğru bağırır;

"Devam et...Ağabey..Devam et..Yine Benum da."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder