SAYFALAR

13 Aralık 2016 Salı

DİLEĞİM

Dünyada güvenilecek kimse kalmamış, herkesin konuştuğu bana yalan geliyor. Dikkat edin; siyasetçiler, millet vekilleri, askerler, polisler, akademisyenler, hakimler, savcılar, öğretmenler, dünyada ki bütün devletlerin başkanları, kim konuşursa “Terör hedefine ulaşamayacak. Terörü lanetliyoruz. Kahrolsun terör. Vs.” diye mesajlar veriyorlar. Peki öyleyse kim yapıyor bu terörü? 

Dün yine gencecik 44 Polis Memurunun şehit olması ne demek? Anlaşılıyor ki teröristin beynini yıkayıp toplulukta patlatıyorlar, sonradan onlar da insanlara katılıyor ve normal insanlar gibi, onlarla birlikte kınıyorlar. Öyle ya ne bileceksin, bilsen bile ben terörist değilim diye seni suçlu çıkaracak. Yahut ta beyinlerini yıkayıp canlı bomba yaptıkları o zavallı insanları kast edip kınama yapıyorlar. Gözünüz aydın terör Türkiye de hedefine ulaştı bile. Ey şanlı Türk Milleti size iyi uykular. Artık tarihte ‘Türkiye’ diye bir şey kalmayacak. Bir takım suni gündemler yaratılarak herkes kandırılıyor. Millet te uyku hapı gibi yutup uyuyor.

Osmanlı İmparatorluğu nasıl yıkıldı? Siz hala daha ‘padişahlar ülkeyi sattılar’ diye mi biliyor sunuz? Açın tarihi burnunuzun dibinde internetten okuyunuz. Ülke yıkılmağa doğru gittiğini anlayan vatan severler ülkeyi kurtarmak için TEŞKİLATI MAHSUSA yı kurmuşlar ve canları pahasına kurtarmağa çalışmışlar. O zamanlar ordu da görevli vatan evladı paşalar ülke elden gittiğini anlamış fakat ellerinden de bir şey gelmeyince, ülkeyi kurtarmak için mahiyetlerin de ki askerlerle birlikte dağa çıkmış Balkan dağlarında ülke için uzun süre eşkıyalık bile etmişlerdir.  Resneli Niyazi Paşa, Enver Paşa ve Mustafa Kemal Paşa bunlardan üç tanesidir. Nemrut Mustafa Paşa  diye bilinen Bilbaz Kürt kabilesinden olan Süleymaniyeli Mustafa Nazım Yamolki Paşa bir zamanlar idamla yargılandığı ve davası daha neticelenmeden Divanı Harbi Örfi Mahkemesi başına getirilerek, kendi davası kapatılmış ve bu adam tarafından Mustafa Kemal ve arkadaşları aleyhine idam cezası verilmiştir. Bu vatan haini Paşanın Osmanlı İmparatorluğu yıkılmasında çok büyük rolü olmuş, bu hainin kararları ile binlerce vatan evladı İstanbul Üniversitesi önünde, günde en az on kişi olmak üzere idam edilmiş, cenazeleri günlerce idam sehpasında sallandırılmıştır. 

Vaktiyle; bir zamanlar düşmanlarımızdan biri bir plan yapmış, Osmanlı İmparatorluğunu o planla yıkmışlar, yine o planı uygulayıp Türkiye Cumhuriyetini yok etmeğe çalışıyorlar. Eğer olmadı, millet uyandı yıkamadılarsa, 15-20 sene, yanı biraz unutulduktan sonra aynı yıkıcı planı, daha tecrübeli olarak tekrar devreye sokup uygulamaya koyuyorlar. Halktan taraftar toplamak için bazı sloganlarla yola çıkıyorlar. Müslüman kesimi elde edip arkalarına almak için vaazlar verip cemaatler kuruyorlar. Çeşitli taktik ve hilelerle adam öldürmeği, soygun yapmağı, suikastlar düzenlemeği cazip hale getiriyorlar. Ülkeyi ikiye bölüp iki düşman gurup besliyorlar. Mesela Osmanlı döneminde kaçırılan küçük çocukları 'Kardeş Çocuklar Cemiyeti' adı altında eğitiyorlar, terör olaylarında kullanıyorlardı. Şimdi çocuk kaçırmadan aynı görevi 'Cemaatler' e yaptırıyorlar. 

Düşünün ve hatırlayın; bir zaman önce 'SAĞCI-SOLCU' vardı, sonra 'ALEVİ-SÜNNİ' oldu, daha sonra TÜRK-KÜRT' daha sonra 'DİNDAR KESİM-GAVUR KESİM' Bu planları da  tutmaz Türkiye yıkılmazsa başka iki gurup bulup yollarına devam edecekler. 

Bütününün altında Türkiye yi bölmek ve kardeş kanı akıtmak planı vardır. Bu sinsi plana bazı vatan sevenler de farkında olmadan destek verebiliyorlar. Bu kafa ile gidersek, ben geleceğimizden çok endişeliyim ve korkuyorum. İnşallah Allah bizim gözlerimize bu ülkenin yıkılışını göstermez.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder