SAYFALAR

11 Ağustos 2021 Çarşamba

GÖÇMENLER

Bu gelen 'göçmen veya mülteci' dedikleri insanları hiç izlediniz mi? Ellerini kollarını sallayarak sanki Himaliya Dağlarına kayak kaymağa gidiyorlarmış gibi uygun adımlarla tabur, tabur, eğitime giden kendi askerlerimiz  gibi sırıta sırıta ülkemize gelip giriyorlar. Hiç birinde yakalanma korkusu yok. 

Hiçbirinin elinde poşet veya çanta yok. Ne yeyip ne giyecekler? Bunlar mülteci, göçmen filan değil, olamazlar da. Sanki Türkiye de sıcak evlerine gelir gibi geliyorlar. Belki de Afgan da değillerdir. Bu gelenler kimlerdir? Gazeteciler kameracılar herkes görüyor, boy boy resim çekiyorlar da Güvenlik Güçleri bu adamları görmüyorlar mı? Korkarım hiç birinin kayıtları da yoktur yada yanlış kayıtlar vardır.
 
Hepsi aynı yaşlarda ve erkek. Hiç bayan ve çocuk yok. Hepsi kravatlarını sınır dışında çıkarmışlar, saçlarını taramışlar, sanki pigniğe gider gibi sınırlardan ellerini kollarını sallayarak, uygun adım koşarak geliyorlar. Tayin dğıtılacak askerler gibi. Pakistan, İran veya Irak’a değil de Türkiye ye neden geliyorlar? Bunlar normal savaştan kaçan insanlar mı? Yoksa eğitim görmüş askerler midirler? Sahi bunlar kimlerdir?

Yukarıda ki resime iyi bakıp inceleyin, bunların uzaktan yaya gelmiş bir halleri de yok. Göçmen olduklarına da inanmıyorum. Bunlar Türkiye ye girmeleri için özel olarak getirtilip hudutlarımıza yakın yerlerde bırakılmış, askeri eğitim görmüş kişilerdir. Doğru dürüst bilgi sahibi olan var mı? Yetkililer neden bir açıklama yapmıyorlar? Yoksa ülkemiz içten işgal mı edilecek? Bunların Türkiye ye gelmelerini kimler organize ediyor ve kimler izin veriyorlar? Kısacası neler oluyor?

Çok geç olmadan bunların toparlanıp sınırlarımız dışına çıkarılmaları gerekmektedir. Kanla kazandığımız bu ülkeyi ne olduğu belirsiz kişilere talan ettiremeyiz. Ülkemizde ki bütün yangınları ve huzursuzlukları çıkartanlar belki de bu insanlardır. Resimde ki ön saflarda yürüyenler belki de komutan takımı, nasılda gülerek Türk Milletine ‘Siz esas bu senaryoların sonunu görün. Esas o zaman şaşıracaksınız’ demek istiyorlar.

Bence hepsi de niçin geldiklerinin farkındadırlar. Allah aşkına hiç birinde mülteci görünüşü veya uzak yoldan yaya gelmiş çok zahmet çekmiş görüntüsü var mı? Hepsi damat gibi giyinmiş, tatile gider gibi Türkiye ye geliyorlar. 

Ey Türk Milleti! yeni senaryolar yazılmış olabilir. Onun için bu insanlara kesinlikle bulaşmayın ve bunlardan uzak durun. Tartışmalara hiç girmeyin. Bunların hangi millet olduklarını bilemem fakat hepsi özel olarak yetiştirilmiş militan askerler olduklarını anlıyorum. Yetkililer tarafından Türkiye de ki bütün mülteci denilen yabancılar hemen toplattırılıp sınır dışına bırakılmalıdırlar. Türkiye de yaşayan Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Abhaza v.s. milletlerin milli iradesi bu yöndedir. Yanı Türk milleti böyle istiyor. Milli İrade her kuvvetin üstündedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder