SAYFALAR

27 Ocak 2022 Perşembe

İSLAM MASKELİ MİSYONERLER

Kimdir bu Mühtedi Misyonerler diye merak ederseniz, veya bu Ülkeyi yıkmak isteyen dış güçlerin, Türkiye de ki MİSYONERLİK çalışmalarını öğrenmek isterseniz, daha detayları internette bulabilirsiniz.

Türkiye'de düşmanları tarafından misyonerlik çalışmaları iki türlü yapılmaktadır. 

1) Gerçek kimliğiyle, Ülkemizde ki Müslüman Türkleri propaganda süretiyle kandırarak Hristiyan yapmak ve bu insanları Türk Milletinin aleyhine kullanmak. 

2) Kimlik değiştirerek, Müslüman olmadıkları halde, Müslüman Türk Milletine Cemaatler yoluyla Molla ve Derviş gibi karışarak din okullarını ve medreseleri ele geçirip onları kandırmak. 

Her ikisinde de Amaç aynıdır. Türkleri ve Müslümanlığı yok etmek. Zira Osmanlı İmparatorluğu bu faaliyetler neticesinde, bu kişiler tarafından yıkılmıştır. Mustafa Kemal Atatürk bu zamanlarda yaşadığı için, Tekke ve Zaviyelerin zararlı oldukları, ajanların bu yoldan içeri sızdıklarını çok iyi bildiğinden kapatmıştır.

(Mühtedi; diğer dinlerden veya dinsiz iken İslâm'a girenlere söylenen terimdir. Osmanlı döneminde hidayete ermiş, İslâmiyeti seçmiş olan, doğru yolu seçen, Hak dinine giren kimse anlamında kullanılmıştır. Doğru yol olan İslam'a girmeye 'ihtida', İslam'dan çıkmaya da 'irtidat' denir. "Mühtedi"nin zıddı "Mürted"tir.)

Mühtedi Misyonerler, Ajanlar dan aşağıda gördükleriniz bilinip te biraz öne çıkanlardır. Bunların yanında bilinenler fakat bahsedilmeyenler, bir de hiç bilinmeyen daha binlercesi, belkide milyonlarcası var.

İşte Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Topluluğunun düzenlediği bir panelde konuşan Yunan asıllı Mühtedisi güya Hıristiyanlıktan İslam’a dönen bir Yunanlı, ismine bir de Hamza ismini eklemiş, Hamza Andreas Tzortzis yaptığı konuşmada Cumhuriyet, Laiklik ve Atatürk için bakın neler söylemiş. Söylediklerinin aynılarını ülkemizde başkalarından da duyduk. Umarım hatırlayacaksınız.

İkisinin arasında bir bağ olması gerekiyor. Video bu cümle ile başlıyor. Öncesinde kiminle karşılaştırma yaptığını bilmiyorum. İkinci husus da laik Türklerin nereden geldiğini bilmeniz gerekiyor. 

"Hatırlayın ki büyük bir mücadele verdiler. Onların isimlerini söylemeyeceğim. İslam’ı bu ülkeden kaldırmak istediler. Bu, bu kadar basit. Eğer kendi tarihinizi okursanız bu şahsın, yanı Atatürk'ün ve diğerlerinin memleketinizden İslam’ı kaldırmak istediğini anlarsınız. Beni de bu memlekette onun ne kadar resmi olduğu ilgilendirmez. Bu saçma bir şeydir. Hakikat hakikattir. Sonuçta dininizi ortadan kaldırmak için bir uğraş verdiler. Örtünmeyi kaldırdılar. Ezanı kaldırdılar. Arapçayı kaldırdılar. İslami Eğitimi kaldırdılar. Bu Allah’ın dostu mudur yoksa Şeytan’ın dostu mudur? Siz düşünün. Ben bunun cevabını vermeyeceğim. Birisi size ezanı yasaklıyorsa, insanların Laik olmalarını söylüyorsa, Allah kelamını saymayıp şeriatı kaldırıyorsa, örtünmeyi kaldırıyorsa, Arapçayı kaldırıyorsa, Kuran ve imamları atıyorsa, bu Allah’ın mı, şeytanın mı dostudur? Kimdir bu? Şeytanın dostu." 

Salondan bir isim söyleniyor. İsim anlaşılmıyor. Bunun üzerine ellerini iki tarafa açarak, "bunu ben söylemedim, sizler söylediniz” diyor. Peki, kimdir bu konuşmayı yapan Hamza Andreas Tzortzis?

Wikipedia’da hakkında epeyce bilgi var.

Bu zat başka bir konuşmasında da der ki; 

"bugün burada mağdurlar olarak toplanmadık, burada protestocular olarak toplanmadık, vallahı 
burada öğretmenler olarak toplandık. bu insanlara adaleti öğretmeliyiz. Allah Kur'an-ı Kerim'de der ki: "muhakkak ki Allah (c.c) adil olanları sever." Allah Kur'an-ı Kerim'de der ki: "Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz." 

Bakın, bakın, nasıl vaizler ediyor. Çok ustalıklı bir şekilde insanları yönetip istediği şekle sokabiliyor. Tam bir hokkabaz. BİR MÜHTEDİ. Yani Hıristiyanlıktan güya İslam’a dönen bir Yunanlı.

Yunan asıllı İngiliz Araştırmacı. Hamza Andreas Tzortzis; ayrıca ABD, Avustralya, Hollanda, Malezya, Kanada ve Lübnan gibi pek çok üniversitede dersler vermiş konuşmalar yapmıştır. Mayıs 2014'te ise Boğaziçi Üniversitesi'nde Uyanın Artık temalı bir konuşma gerçekleştirmiştir. O konuşma da işte yukarıda özetini verdiğim konuşmadır.

Hamza Andreas Tzortzis’in adını biraz araştırınca başka gönül dostları da buldum. Wikpedia bunları da listelemiş. Buyurun bunlara da bakalım.

ACCAN EL HADİD EL HÜSEYNİ ER-RİFAHİ adını takan Iraklı şeyh;

ABD Irak'ı işgal ettiği sırada Guantanamo Hapishanesinden uçarak kaçmış. Sakarya da devlet protokoluyla karşılanmış. Aynı heyet kendisini İstanbul da dergahında ziyaret etmiş. Kendi beyanlarına göre çok büyük bir ülema. Bu zat Türkiye'ye geldikten sonra din yoluyla insanları kandırarak, kolay geçimin ve zengin olmanın yolunu bulmuş. https://www.boldhaber.com/gundem/ucan-seyhlerin-dolaplari-962h

ABDUR RAHEEM GREEN

BİR İngiliz MÜHTEDİ. Bazı Müslüman topluluklarında Dawah'daki çalışmaları ile tanınan bir İngiliz Selefi Müslüman dönüştürmesidir. Hem televizyonda kullanılan ortamlarda hem de Hyde Park'ın Konuşmacı Köşesi gibi gayri resmi bağlamlarda. Peace TV'de sunucudur ve İslami Eğitim ve Araştırma Akademisi iERA'nın başkanıdır

ABU AMMAAR YASİR QADHİ

BİR Amerikalı MÜHTEDİ. Pakistan-Amerikan Müslüman Bilginidir. 2001'den beri Teksas, Houston'da merkezi olan uluslararası bir İslami eğitim kurumu olan Al-Maghrib Enstitüsü'nde Akademik İlişkiler Dekanlığı yaptı. Ayrıca, Memphis, Tennessee’deki Rhodes College’da bulunan Dini Araştırmalar bölümünde ders vermektedir.

SUHAİB WEBB

BİR Amerikalı MÜHTEDİ.1992 yılında Hristiyanlıktan İslam'a dönüşen Amerikan Müslüman imamıdır.

SHABİR ALLY

BİR Amerikalı MÜHTEDİ. Shabir Ally, Kanadalı bir Müslüman vaiz ve Toronto'da İmam olarak görev yaptığı İslami Bilgi ve Dawah Merkezi Uluslararası Başkanıdır. TV'nin kurucusu ve online şovu Kur'an-ı Kerim Konuşur. Son zamanlarda, Toronto Üniversitesi'nde Arapça, Kuran ve İslam üzerine dersler verdi.

JOSEPH EDWARD ESTES

BİR Amerikalı MÜHTEDİ. ve eşi Ruth Lois Burger ile 1944 Şubat'ta Ohio'da doğdu. 1949 yılının Aralık ayında Teksas'a taşındılar. 1991’de güya Müslüman olduktan sonra ismini Yusuf olarak değiştirdi. Yusuf, 1960'lı yılların başında metafizik, numeroloji ve astroloji ile birlikte çeşitli dini kültüre çalıştı.

Yukarıda sadece birkaç isim verdim. Bunlar gibi binlercesi İslam dünyasını geziyor ve İslam dinini anlatıyorlar. Şu yukarıdaki Yunan Piçi bu ülkede Atatürk’e Şeytan diyor. Bu ülkede birileri bu adamın dediklerini savunuyor, hatta daha fazlasını söylüyorlar. Peki İngiliz Lawrens Filistinlilere bu Yunan Piçinden farklı bir şey mi söylüyordu? Hayır.

İngiliz ordusu Medine kapılarına dayandığında Fahrettin Paşa Bedir Savaşındaki sancağı çekti. Zannetti ki Osmanlı’nın yüzlerce yıldır Peygamber soyundan gelenleri atadığı Mekke Şerifi, Hüseyin dedelerine ve Müslüman dinine sahip çıkıp, Fahrettin Paşa saflarına geçecek. Ancak öyle olmadı. Lawrens’i atası kabul etti ve “Bizi Osmanlı boyunduruğundan kurtaran büyük insan” deyip onun saflarına geçti. Şimdi de torunları bin pişman, olanları hepimiz görüyoruz.

Aynı İngiliz şimdi de aynı şeyleri yapıyor. Geçmişte özel eğitimlerde yetiştirdiği ajanlarını Osmanlı topraklarındaki Tarikatlara gönderiyordu. Burada şeyhlerinden aldıkları eğitimle Osmanlı mülküne dağılıp halkı Osmanlıya karşı kışkırtıyorlardı. Daha da ötesi İslam’ın içindeki en büyük fitne Vehhabilik Mezhebini Kuran Süleyman Vehhab da bu İngiliz Ajanlarından birinin yetiştirmesiydi. 

Son söz!

Bu millete bu kadar söylendiği ve anlatıldığına göre bu adamlara nasıl kanıyorlar? Bilerek bu adamlara hizmet etmeleri mümkün değil. Bilmiyodunuzsa şimdi artık öğrendiniz. Ya yine bu İngiliz ajanları misyonerlerin peşine takılır “Keşke bu toprakları Yunan işgal etseydi” diyen İngiliz beslemesine inanıp İngiliz’in sömürge politikasına hizmet eder peşlerinden gidersiniz, ya da İngilizin ipine değil Allah’ın ve kendi ulusunun ipine sarılıp, esas kendi benliğine döner, bu İngiliz projelerini def eder, bu topraklara gömersiniz. Karar sadece size aittir.

Not: Yazının bir kısmı Şakir Aksu'dan alıntı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder