SAYFALAR

18 Mart 2015 Çarşamba

KİMLİK

Bir insanın kimliği çok önemlidir. Bahsettiğim kimlik 'Nüfus Cüzdanı' değildir. Esas kimlik soy ağacıdır. İnsan hangi soydan geldiğini bilmelidir. Eğer bilmezse veya kimliği unutturulursa işte o zaman asimile edilmiş olur.

Son zamanlarda her şey bitti Türkleri asimile etmek için çok kapsamlı ve büyük bir kampanya başlatılmıştır. İki ay kadar önce CNN Türk Televizyonunda Şirin Payzın isimli bayan bir sunucu tarafından bir program yapıldı ve iki Ermeni bayan 'Dünya da hiç Türk yoktur' diye tartıştılar. Böylece bu milletin örf ve adetleri töreleri, ataları ve bütün kıymetleri kendilerine kalsa güya yok edilmeğe çalışıldı. Şimdi de çıkmış bir adam 'Türk değiliz Ermeni ve Rumların ortak çocuklarıyız.' diyor Ahmet Altan. Halbuki 'Ermeni ve Rumlar biz Türklerin çocuklarıdır.' dese daha doğru olmaz mı? Veyahut ta Türkleri işin içine katmadan 'Ben Ermeni ve Rumların ortak çocuğuyum' dese daha iyi olur. O adam o küçük beyni ile Türkleri ne bilir? O ancak kendini bilir. Türkler kimin çocukları olduğu bellidir. Çünkü çocuğu babasına çeker ve benzer. Dünya da Türk yoksa sizler kimden korkup yok etmek için bütün gücünüzle uğraşıyorsunuz? Dünya da başka bir ülke varmı ki? Hem kaymaklı ekmeğini yiyeceksin, hem de o ülkeyi alenen yok etmeğe çalışacaksın. Her zaman da haklı olacaksın.

Bizim ülkemizde bir insanın Ermeni veya Rum olması suç değil. Ancak çeşitli akıl almaz entrikalar ile bu ülkeyi yıkmağa, Türkleri yok etmeğe çalışmak suçtur. Bizler tarih boyu beraber yaşamışız. Ancak 'Türkler Ermeni ve Rumların ortak çocuklarıdır' denmekle bilinçli olarak tahrik ediliyor ve suç işleniyor. Ancak sağ duyulu halkımız bu tip insanların sözlerini nezer itibara almıyorlar. Onun her halinden Türk olmadığı ve olmamaktan rahatsızlık duyduğu belli. Aşağılık komleksine kapılıp başkalarını da aşağılamak istiyor. Bu ülkede her çeşit insan da canlı da yaşar. Sen de ağzını tut ve yaşa yaşayabildiğin kadar. Kimsenin bir şey dediği yok ki.

Her insan kendi kimliğini bilmeli. Yanı Irkını soy ağacını iyi bilmeli. Bu da çok okuyup araştırma ile mümkün olur. Bir de ideali olmalı. Yanı geleceğini kendisi yaratmalı. 'Bir insan nereden geldi? Nereye ve nasıl gidecek.' Çok iyi bilmeli. Gelecekte yeni nesillerine çok iyi bir gelecek ve vatan bırakmak için çok bilinçli hareket etmeli. Her 'Müslümanım' diyen veya her 'Türküm' diyenin peşinden gitmemeli. Unutmamalı ki Osmanlı İmparatorluğu da işte bu şekilde kandırılan insanlar tarafından yıkıldı.

Daha yakın bir tarihten örnek verecek olursak; Afganistan, Irak, Libya, Suriye de böyle halkları kandırılarak yıkıldılar ve şimdi o eskiden şikayetçi oldukları liderlerini mum yakıp arıyorlar. Bir daha söylemek gerekirse; insan kim olduğunu bilecek ve ona göre hareket ederek geleceğini hazırlayacak. Körü körüne başkalarının verdiği akıl ile vatanına ve milletine ihanet etmeyecek. Başkaları her zaman başkalarının sırtına basarak, seni kullanarak yükselirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder