SAYFALAR

25 Mart 2013 Pazartesi

KIYASLAYIN


katledilen Osmanlı askerleri
Avrupa Ülkelerin de kadınlar küçük çocuklarına süt verirken 'Eğer İstanbul'u Türklerin elinden geri almazsan, şu içtiğin süt sana haram olsun.' derlermiş.
Bütün dünya devletlerinin Ülkemize saldırdığı 1917 lı yıllarda İngilizlere Mısır da esir düşen 15 000 Osmanlı Askerlerine; İngiliz askerleri ve Ermeni askerleri tarafından akıllara durgunluk veren işkenceler yapıldıktan sonra bir çoğu hunharca katledilmiş.
15 000 Osmanlı Askeri de 'Fenni temizlik' adı altında 'CERASOL' lu havuzlara zorla sokulmuş ve kasıtlı olarak kör edilmişlerdir. 'Savaş suçu' işlendiği için Türkler tarafından dava açılmış, fakat Winston Churchill (Çörçil) "Savaş suçu insanlara karşı işlenir. Türkler insan değiller. Onun için suç işlenmemiştir." demiş ve hiç bir kimse ceza almamıştır.
Sonraları da 'Soy Kırımı' diye Türkleri suçlamışlardır.
Bu konuda; internetten alıntı video ve resim yükledim. Vaktiniz olursa videoyu lütfen seyrediniz. Türk düşmanı iseniz ve vicdanınız da yoksa 'OH OLSUN' dersiniz.
Vicdanınız azıcık varsa, Türk düşmanı dahi olsanız 'VAH,YAZIK' diyeceksiniz ve içiniz sızlayacak. Çanakkale Savaşında seyrettiniz mi bilmem. Türk Askeri yaralı düşman askerine matarasında ki suyunu verip, kurtarmak için sırtında taşıyor. KIYASLAYIN!
İnsan olup olmadığımıza da Çörçil karar veremez. Zira O nun ataları ve tarih, Türklerin nasıl insan olduklarını iyi biliyorlar.
Bizleri kıskanıyorlar ve Türk olmadıkları için kahrediyorlar.
Geçen sene Başbakanları "Türk Ulusu gibi olmağa ve onlar gibi yaşamağa çalışınız" diye vatandaşlarına tavsiyede bulundu.
Sizler asla Türk Milleti gibi insan olamazsınız! Çünkü sizin DNA nız bozuk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder