SAYFALAR

2 Nisan 2012 Pazartesi

CİNLEME

İçkiye ilgi duyanlar bilir mi? Meyhanelerde içki içenler de çok para olduğunu hissederlerse 'cinleme' yaparlar. Hiç "cinleme" diye bir şey duydunuz mu, bilmem.? Veya cinlendınız mı? 

Aklınızda olsun böyle meyhanelerde filan içki içerken sizleri cinlerler ve kendinizden geçersiniz. Cinlendikten sonra geçen yedi sekiz saatınızı asla hatırlayamazsınız. Hatta şu sahte içki öldürdü filan diyorlar. Ben bu kişilerin cinleme neticesinde öldüklerinden şüpheliyim.

Genelde batakhanelerde, bira hanelerde cinleme yapılır. Peki cinleme nedir? Nasıl yapılır? Gittiniz bir meyhaneye oturdunuz. Adamlar sizin çok paranız olduğunu sezdiler. İşte o paranızı sizden çekmek için akıl almaz oyunlara baş vururlar. 

Parayı almanın bir çok yolu var. Bunlardan bir tanesi de "cinleme" dir. Cinleme  içki şöyle hazırlanır; Bir duble rakının içine, müşteriden habersiz bir şişe kapağı cin katılır. Müşteri bu karışımı bilmeden normal rakı gibi içer ve onun işi biter. 

Bir polis ekibi yakaladığı suçluyu Şubeye götürmek için başka bir ekibe teslim etti. Suçlu polisleri lokantaya davet etti. İki polisi cinledi ve ellerinden kaçtı. Onun için siz siz olun cinlenmeyin. Başkasını cinlemeyin. Bir de tren veya başka bir araç ile uzak yerlere giderken tanımadığınız kişilerden; sakız alıp çiğnemeyin, bisküvit veya benzeri şeyleri paketi yanınızda açsalar, veya siz açsanız bile alıp yemeyiniz, meyve alıp yemeyiniz. Meşrubat kutu içinde olsa veya kapağını siz açsanız bile alıp içmeyiniz.

Cam şişe bile ince matkapla arkasından delinerek enjektörle karışım ilave edilir ve açılan delik macun, mum veya yapıştırıcı ile kapatılır. Tanımadığınız kişilerin sizlere ikram ettiği hiç bir şeyi alıp içmeyiniz, yemeyiniz. Benden söylemesi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder