SAYFALAR

23 Haziran 2012 Cumartesi

MOTOR DURDU

Trafik Polisi BMW Motorsikleti ile görev yaparken, her gün başka bir BMW motorsikletli adama ceza yazarmış. Ceza her gün yazılınca adam da illellah demiş ve Motoru ile birlikte Almanya ya BMW fabrikasına giderek motorun hızının yükseltilmesini rica etmiş.

Fabrikada motora bir düğme ilave edilerek, en son sürat ta bu düğmeye basılınca motor roketleyip iki kat hıza çıkıyormuş. Tekrar Türkiye ye gelerek bu motosikleti ile dolaştığı sırada o kendisine ceza yazan Trafik Polisine rastlamış. Polis te kendi kendine "Bizim yemlik yine geliyor" diye düşünmüş.

Tam yanına gelince durması için işaret etmiş. Adam durmamış kaçarken poliste motoru ile arkadan kovalamağa başlamış. Tam yan yana gelmişler bakmış adam yakalanacak yeni taktırdığı o düğme aklına gelmiş ve basmış düğmeye. Kendi motoru roketlemiş gitmiş, polisin motoru tabi geri de kalmış.

Ertesi gün adam gazetelerden polisin kaza yaptığını, hastahanede yattığını öğrenir. Bir demet çiçek yaptırarak geçmiş olsun ziyaretine gider. Bakar ki polis memurunun kolu bacağı alçıda öylece yatıyor. "Geçmiş olsun, çok üzüldüm, kaza nasıl oldu?" diye sorar. Trafik polisi "Sen kaçıyordun, bende seni kovalıyordum. İkimizde son surat giderken tam yan yana geldik ya. Senin motorun birden fırlayınca, benim motorum durdu sandım ve son surat giden  motordan inerken bu kaza oldu" demiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder