SAYFALAR

31 Ekim 2012 Çarşamba

SEN UYU


Günde bir tas hoşaf içip
Türkiye için savaşan
askerlerimiz
Daha önce 'PARMAKLA OLSA !' başlığı ile yazmış ve Türk Milleti'nin bağrından kopan, Almanların kurtuluş savaşımız yıllarında fotoğrafını çekip şimdilerde meydana çıkardıkları, medarı iftiharımız, iki askerimizin resmini yayınlamıştım. İşte bu manzara bizim Cumhuriyetten önceki halimizi, Cumhuriyeti nasıl kurduğumuzu gösteriyor. 

O zaman Türkiye de Cumhuriyeti Avrupalılar veya Amerikalılar kurmadılar. Türkleri onlar kurtarmadılar. Türk milleti onlara karşı savaştılar ve kendileri dişleri ve tırnakları ile savaşarak kurtuldular. Şimdi bizlere akıl verenler o zamanlar bizi esir etmek veya yıkmak için bütün güçleri ile bize saldırmışlardı. Dünyanın her tarafından Abolcin'lere varana kadar, toplanmış kapımıza dayanmışlardı. Türk Milletini tarih sayfalarından tamamen silmek için kesin kararlılıkla bizimle savaşıyorlardı. Irak'a yaptıkları gibi vatanımızı istila etmek istiyorlardı. 

Tarih tekerrürden ibarettir. Daha önceleri olduğu gibi, daha sonra yine gelip ülkemizi istila etmek isteyeceklerdir. Biz o resimdeki iki asker ve benzerleri sayesinde, Irak gibi olmaktan kurtulmuş, tarihten silinmeyip, daha altın harflerle hiç unutulmayacak bir tarih yazdırmışız.
Irak ta halka tasma
takan ABD askeri
 
O zamanlar tüm yurttaşlarımız; Kürt'ü, Laz'ı, Gürcü'sü, Çerkez'i, Aphaza'sı, Çingene'si, Süryanı'sı, Asüri'si, Gıptı'sı, Türk'ü ve dahası; hepsi birlik olarak savaşmışlar. O altın tarihi bu şekilde yazdırmışlar. 

O zamanlar halktan yardım toplarken, Anadolu da gayri müslim bir bayan, yardım toplayanların huzuruna elinde bir çift çorap ile çıkar "Bu çorabı Yemen de şehit olan oğlum için örmüştüm. Şimdi başka askerler giysin diye hibe etmek istiyorum." der. Mustafa Kemal; Cumhuriyeti işte bu şartlarda, bunlarla ve bu şekilde kurdu. 

Hafızalardan silinmesin diye bizler için tarihler yazdıran O iki askerin resimlerini tekrar yayınlıyorum. Yanında  Irak'a getirilen DEMOKRASİ den de bir resim yayınlayarak örnek sunuyorum. Herkes iyi baksın. Kahramanlarını tanısın. Tanımayan satılmışlara da yazıklar olsun. 

Şu dünya da her şey şahsı menfaat içindir. Her zaman söylüyorum "Hiç kimse başkası için bedava nefes almaz." Başkasının demokrasi si için kılını bile kıpırdatmaz. Avrupa ve Amerika dan gelip te sana iyi rüya görmezler. Demokrasi deyip gelirler fakat Irak ta yaptıkları ve o resimde görüldüğü gibi  insanların boynuna tasma takıp işkence yaptıktan sonra yarım canda böyle gezdirirler. Bir de dünya da yaşayan diğer insanların gözlerini korkutmak içinde böyle resmini çekip medyada gösterirler. Sen uyu EY MİLLET !









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder