SAYFALAR

22 Mayıs 2014 Perşembe

GÜNEYDOĞU

Geçenlerde PKK Partisi açıkladı, 40 milyon Kürt var imiş. Bölgede de asker yapmak için adam kaçırmağa devam ediyorlar. Tasfiye oldularsa askeri ne yapacaklar? Millete bir şey söylüyorlar, düşünmeğe fırsat vermeden zorla kabul ettiriyorlar. 

Peki bu iddianın üzerine hiç düşündünüz mü? Güneydoğuda hiç Türk yok mu? Yer yüzü yaratılalı beri oralarda hiç Türk yaşamadı mı? Çünkü Kuzey Irak dahil tüm oraların nüfusu 40 milyondur. Sadece benim bildiğim en az bir milyon Bulgaristan göçmeni var. Eğer giderseniz bakın yeşillik ve ağaçlık yerlerde ki yerleşim yerleri bu vatandaşlara aittir. Yanı göçmenlerin. Kürtler hiç ağaç dikmezlermiş. 'Düşmanım göigesinde saklanır ve beni öldürür' diye yeşillik sevmezlermiş. 

Peki Kürt olmayanları sayan var mı? Kaç kişidirler? Kürtlerin sahipleri var, onların sahipleri yok mu? Kürtler kendilerini sayarlar, onları saymazlar herhalde. Peki Kürdistan kurulursa bunlar ne olacak? Kabul ederlerse orada azınlık olarak kalacaklar. Kabul etmezlerse göçmen olarak Türkiye ye gelirler. Hani daha önce bahsetmiştim. Yunanistan ve Bulgaristan kurulduğu zaman bir ay Türk cesetleri ağaç dallarından sallanmış ve oraların milleti bile kokudan sokağa çıkamaz olmuşlar. 

Zaten öyledir. 'Halklara özgürlük' diyerek yola çıkarlar. Güç ve kuvveti ele geçirdikten sonra, önce özgürlük için kandırdıkları o halkı yok ederler. Asimilasyon da değil, doğrudan soy kırımı yaparlar. Türklere karşı olunca da bir Allahın kulu Avrupalı ses çıkarmaz. Bilen var mı? Rumeli de yaşayan milyonlarca Türk şimdi nerededirler? Kıbrıs Barış Harekatı yapılmasa orada ne kadar Türk vardı? Kaçı öldürüldü? Kaçı yaşıyor? Bilecek miydik? 

Ha bir de Yunan veya Bulgar tarihini okuyan var mı? Çok merak ediyorum, acaba ne yazıyor? Ülkelerini kurarken bizim içimizde ki kahramanlarından bahsediyorlar mı? İzmir'i işgal ettikleri zaman, o zaman ki İzmir in Türk Valisi Yunan askerlerini törenle karşılamıştı. Sonra da kalp kırızı geçirdi ve öldü. Ben sadece düşünmek için bir iki hatırlatma yaptım.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder